Liitu-huomioledit auttavat näkymään paremmin liikenteessä edistäen lasten ja nuorten liikenneturvallisuutta. 

Tuotteella haluamme sekä antaa mahdollisuuden kerätä rahaa lasten harrastuksiin ja elämyksiin että lisätä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden näkyvyyttä liikenteessä hämärinä ja pimeinä ajankohtina.

Liitu-huomioledin avulla jalankulkija tai pyöräilijä näkyy selkeästi liikenteessä muillle tielläliikkujille riippumatta ulkoisesta valonlähteestä.Hauskan Liitu-huomioledin avulla parannetaan luontevasti lasten ja nuorten näkyvyyttä liikenteessä.

tuote.jpg

HELPPO KÄYTTÄÄ

Silikonista valmistettu, joustava kiinnitysosa mahdollistaa Liitu-huomioledin kiinnittämisen monella eri tavalla. Voit kiinnittää ledin roikkumaan repusta, laukusta, takin hihasta tai kietaista sen käsivarren ympärille.

 

KÄYTTÖESIMERKKEJÄ

Kietaise Liitu-Huomioledi vaikka lapsen reppuun, laukkuun, hihaan, pyörään tai vaikka koiran pantaan. Paranna näin koko perheen näkyvyyttä liikenteessä. 

Tuotteen myyntihinta on 6 €/kpl, josta saatte itsellenne 3 €/kpl. Lue lisää tuotteesta ja laske, kuinka helposti saatte seurallenne tai luokallenne rahaa.

 

Usein kysyttyä:

Miten toimimme, jos tuote on virheellinen tai asiakas on muuten tyytymätön tuotteeseen?
Virheellisen tuotteen kohdalla voitte toimittaa asiakkaalle uuden tuotteen itse ja pyytää meiltä korvaavaa tuotetta tilalle, tai asiakas voi itse ottaa meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse contact@peaksolutions.fi tai p. +358 50 327 9489.

Mistä löydän tuote-esitteen?
Löydät tuote-esitteen pdf-muodossa tämän linkin takaa. Voitte halutessanne myös tulostaa niitä myyntikäyttöä varten.

Mikä on Liitu-huomioledin paristojen kesto?
Liitu-huomioledissä on markkinoiden paras käyttöikä kokoluokassaan. Päivittäisellä peruskäytöllä huomioledin paristo kestää jopa yli puoli vuotta (esim. 30 min käyttöä päivässä joka ikinen arkipäivä). 

Voiko tuotteen kierrättää?
Tuote on ympäristöystävällinen ja helposti kierrätettävissä SER-kierrätyspisteissä, joita löytyy mm. Giganteista.

Voiko Liitu-huomioledin paristot vaihtaa?
Tuotteeseen ei voi vaihtaa paristoja. Tuote on suunniteltu siten, että tuotteen paristoihin ei pääse käsiksi purkamatta tuotetta osiin. Tällä pyritään varmistamaan, että pienet lapset eivät pääse käsiksi paristoihin ja laita paristoja suuhun tai niele niitä. Tuotteeseen on kuitenkin sisällytetty kaksi isoa CR2032 -nappiparistoa, jotka takaavat huomioledille mukavasti toiminta-aikaa myös talven pakkasissa. 

Huom. Laitteessa käytettävien uusien CR2032 -paristojen jälleenmyyntihinta on tyypillisesti suurempi kuin itse huomioledin hinta. Vaihdettavien paristojen hinnalla saat siis kokonaan uuden laitteen.