Yleistä

Miten tuotteiden myynnillä ansaitaan?
Tuotteidemme suositushinta on 6 euroa. Myydessänne tuotteita ansaitsette tuotteesta riippuen 3 €/tuote.


Miten tuotteen hinta on kilpailukykyinen, vaikka tuotteen hinnasta hyvitetään 50 % luokallemme/seurallemme?
Tuotteen hinta perustuu suureen volyymiin ja ammattimaiseen valmistusprosessiin. Tuotteidemme avulla kaikki pääsevät hyötymään suurista tilausmääristä, ja tuotteen hinta saadaan puristettua kilpailukykyisesti. Tuotteitamme myymällä suurimman taloudellisen voiton saa koulu/seura itse. Toivomme, että tämä motivoi teitä ansaitsemaan rahaa kanssamme.


Pitääkö meidän ostaa ensimmäinen 100 kappaleen tuotepaketti ja sitoudummeko tilauksen kautta mihinkään?
Ei tarvitse, ettekä sitoudu. Toimitamme 100 kappaleen tuotepaketit teille sitoumuksetta ja ilman ennakkomaksua. Voitte halutessanne palauttaa kaikki tuotteet, jos ette ole tyytyväisiä tuotteeseen tai ette jostain syystä aloitakkaan tuotteen myyntiä.

Lisäksi voitte palauttaa kaikki myymättömät tuotteet meille takaisin myyntinne loputtua. Maksatte meille ainoastaan myymistänne tuotteistanne sekä niistä, jotka olette ottaneet itsellenne myöhempää myyntiä varten. 

Tuotepaketin mukana tulee lasku, jonka eräpäivä on 30 päivän, eli kuukauden päästä. Näin voitte rauhassa keskittyä myyntiin ennen laskun maksamista ja maksatte vain tuotteet, jotka haluatte pitää. 


Haluaisin kokeilla tuotetta ennen tilaamista. Voinko saada esittelykappaleen?
Ilman muuta onnistuu. Soittamalla asiakaspalveluumme puh. 0104190220 (ma-pe 8-16, 0,085 €/puhelu + 0,17 €/min) saat tilattua esittelykappaleen ilman kustannuksia.


Kuka on yhteyshenkilö?
Yhteyshenkilö on täysi-ikäinen henkilö, joka on yhteydessä meihin, ja on vastuussa tilauksesta sekä laskutuksesta. Yhteyshenkilö rekisteröityy kotisivuillamme peaksolutions.fi.


Kuka toimittaa myyntipaketin ja mistä voin sen noutaa?
Logistiikkapartnerimme on Posti. Posti toimittaa tilauksesi nopeasti ja turvallisesti lähimpään palvelupisteeseen. Palvelupisteitä on Suomessa noin 1 400. Kun paketti on toimitettu, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä. Lisätietoa postin palvelupisteistä löydät osoitteesta posti.fi.


Tuote

Miten toimimme, jos tuote on virheellinen tai asiakas on muuten tyytymätön tuotteeseen?
Virheellisen tuotteen kohdalla voitte toimittaa asiakkaalle uuden tuotteen itse ja pyytää meiltä korvaavaa tuotetta tilalle, tai asiakas voi itse ottaa meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse contact@peaksolutions.fi tai p. 010 419 0220.


Mistä löydän tuote-esitteen?
Löydät tuote-esitteet jokaisen tuotteen tuotesivulta.


Myyminen

Millaiset myyntiargumentit ovat hyviä?
Tuotetta myydessä on kannattaa tuoda esille myymänne tuotteen hyödyt sekä päämäärät, joita pyritte huomioledien myynnillä saavuttamaan.

Esimerkkiperusteluita:

  • Tuote on toimiva ja hinnaltaan kilpailukykyinen.

  • Tuotteen ostamalla autatte meitä pääsemään luokkaretkelle, leirikouluun tai täyttämään muun asettamanne päämäärän.

  • Tuote on laadukas ja suomalaisen yrityksen toimittama.

Miten toimimme, jos osa tuotteista jää myymättä tai tarvitsemme tuotetta lisää?
Toimitamme tuotteet teille 100 kappaleen pakkauksissa. Jos ette saa osaa tuotteista kaupaksi, loput voitte palauttaa meille logistiikkakumppanimme Postin välityksellä. Jos saatte kaikki tilaamanne tuotteet myytyä ja haluatte tuotetta lisää, voitte tehdä lisätilauksia niin usein kuin on tarve.

Voinko myydä tuotetta siten, että tilaan tuotteet vasta kun olen saanut ne myytyä seuramme/luokkamme toimesta eteenpäin?
Ilman muuta. Tuotteita voi myydä myös ns. perinteisellä mallilla. Olemme haluneet tuotepakettien avulla viedä tuotteen myynnin seuraavalle tasolle, jolloin tuotteen näkee ja sen voi antaa tarvittaessa heti asiakkaalle, turvallista ja tehokasta. Tuotteita voi tilata 100 kappaleen erissä myynnin mukaan lisää ja loput myymättömät 100 kpl:een erästä voi siis palauttaa. Maksat siis vain tuotteet mitkä otat tai olet myynyt!


Kauanko meillä on myyntiaikaa?
Myyntiajan voitte päättää itse. Kokemuksesta voimme kertoa, että myynnistä saadaan parhaat tulokset noin kuukauden aikajaksolla. Voitte halutessanne myös myydä osan tuotteista ennakkoon, ja loput kouluvuoden/muun ajanjakson aikana. Laskutamme tuotteista kuitenkin 60 päivän eli kahden kuukauden maksuajalla.